Kråkesøstrene (BOK)

Malin Falch

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Sonja, Bjørnar og Lotta blir tatt imot av det mystiske fjellfolket. Bygda deres er full av praktisk magi og vennlige folk. Likevel får Sonja snusen i at lederen deres skjuler en stor hemmelighet. I den tredje boka av Nordlys blir det klarere for Sonja hvem som er fiender og hvem som er venner.
Anmeldelser
Nye lesere bør begynne med første bok i serien, for her går handlingen i lengre tråder enn én bok klarer å romme. Det visuelle uttrykket er billedvakkert og variert i stemning. Det er nesten viktigere for tempoet enn det som skjer. Det er ikke rart at Nordlys-serien har fått barn hekta på tegneseriesjangeren. Falch bruker alt som er typisk norsk i en visuell fest av et fantasiland som kjennes trygt og kjent å være i, selv om hva helst kan skje. Det kommer flere bøker å glede seg til.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Malin Falch
Forlag
Egmont Kids Media
ISBN 9788242965547
Antall sider 183 Dimensjoner 16,9cm x 24,2cm x 1,8cm
Vekt 626 gram Nivå 9-12 år
Illustratør Malin Falch Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Tegneserieromaner i europeisk tradisjon, Tegneserieromaner og tegneserier: fantasy og esoterikk, Vikinger, Grafiske romaner, Tegneserier, Fantasy, Skjønnlitteratur, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i