Kuene - fornuft og følelser på gården (BOK)

Rosamund Young

305,00 30500 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Bli kjent med kuene på gården Kite's Nest! Du vil bli rørt og forbløffet, oppmuntret og kanskje litt forandret. For på gården til Rosamund Young har alle kuene et navn og sin egen unike personlighet. De føler alle tilknytning til flokken sin, men er i høyeste grad også individualister. De kan være oppsiktsvekkende kloke og smarte, strategiske, viljesterke, altruistiske og livsglade. Kuene vandrer fritt rundt fra eng til eng og spiser så mye grønt gress de bare orker, leker og tøyser, løper rundt og kanskje studerer utsikten - og de stiller opp for både kompiser og familie. For aller mest handler Kuene - fornuft og følelser på gården om vennskap - mellom folk og fe, kuer og kalver, griser og sauer, levende vesener og naturen. Rosamund Young strør ikke om seg med bastante påstander-, hun bare beretter et vell av varmhjertede historier fra et langt liv fullt av gode hverdager sammen med dyrene på gården sin. Kuene - fornuft og følelser på gården er en av høstens boksensasjoner. Boken kom opprinnelig ut på et lite, landsens forlag i England i 2003. Først da britenes høyt elskede dramatiker Alan Bennett hyllet den i sin dagboksamling Keeping On Keeping On (2016), begynte forlag over hele verden å knives om rettighetene og nå gjenutgis boken også i England.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Rosamund Young
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202560379
Antall sider 144 Dimensjoner 14cm x 21,2cm x 1,7cm
Vekt 302 gram Oversetter Haakon Larsen
Originalspråk Engelsk Originaltittel The secret life of cows
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Husdyrhold, Husdyr og kjæledyr, Kyr, Husdyr, Faglitteratur

Anmeldelser

«En nydelig, lavmælt bok som gir meg tro på en bedre verden.» Haakon Larse, oversetter «Ingen andre har som Young klart å argumentere mot industrilandbruket så enkelt og besnærende, og så fullstendig basert på sunn fornuft.» Alan Bennett, dramatiker

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende