Kulen som bommet (BOK)

Richard Osman

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Det er en helt vanlig torsdag, men trøbbel er aldri langt unna når de fire hobbydetektivene i Torsdagsmordklubben - Joyce, Ibrahim, Ron og Elizabeth - møtes i all hemmelighet for å løse mordsaker. Denne gangen etterforsker de mordet på Bethany Waites, en TV-reporter som var på sporet av en enorm momssvindel, da bilen hennes forsvant utfor en klippe i nattens mulm og mørke. Liket ble aldri funnet, og momssvindelpengene er sporløst forsvunnet. Men så dukker en ny motstander opp, og målet er å drepe ... eller å bli drept. Og mens kalde spor blir glovarme, strever Elizabeth med kjærligheten (og en pistol), og Joyce, Ron og Ibrahim jakter på ledetråder med nye og gamle venners hjelp. Men kan gjengen løse mysteriet og redde Elizabeth og Joyce før morderen slår til igjen? Dette er den tredje boken i serien om Torsdagsmordklubben.
Anmeldelser
«SELVE SJARMBOMBEN! Tredje bok ut i den fenomenalt suksessrike serien Torsdagsmordklubben, om den utspekulerte firerbanden i seniorlandsbyen i Kent.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Richard Osman
Forlag
Gursli Berg
ISBN 9788284321097
Antall sider 446 Dimensjoner 14,2cm x 22,4cm x 3,6cm
Vekt 591 gram Oversetter Eli-Ann Tandberg
Originalspråk Engelsk Originaltittel The bullet that missed
Emner og form Kriminal: koselig krim, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Småbyer, Eldre, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i