Kunsten å oppdra en verdensmester (BOK)

Gjert Ingebrigtsen

349,00 34900 Veil. pris 399,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Å oppdra en verdensmester er en bok som tar oss med på innsiden av galskapen og genialiteten i Team Ingebrigtsen. Gjert Ingebrigtsen er mannen mot strømmen, pappaen som nektet sønnene å ha kjærester, mannen som måler melkesyre hvert tiende minutt og laminerer treningskjema så det ikke kan tukles med. Boken gir oss et åpenhjertig innblikk i de store tankene og de små detaljene som kjennetegner Gjerts metode og som har fostret tre brødre i den ypperste verdenseliten. Vi får ta del i Gjerts oppvekst som barnearbeider, alene med mora og søstrene, uten en far, og om livet i trange kår da han selv ble pappa. Det er en fortelling om den enorme kontrasten fra hans tøffe barndom overlatt til seg selv og til et voksenliv der han reiser seg og egenhendig skaper norsk friidretts største suksesshistorie. Her er mye gull og heder, men Gjert forteller også om medaljenes såre bakside. Forholdet til sønnene er hardt prøvet av farens tøffe regime. Mål og resultater binder dem sammen i dag, men vil det være verdt det i det lange løp?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Gjert Ingebrigtsen
Medforfatter Frode Saugestad Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203297427 Antall sider 206
Dimensjoner 16,4cm x 23,3cm x 2cm Vekt 502 gram
Emner og form Biografier: sport, Foreldrerollen: råd og spørsmål, Rogaland, Fedre, Idrettsutøvere, Løping, Biografisk litteratur, Sandnes, Faglitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i