Kvinner og barn først (BOK)

Gill Paul

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Reg, en ung servitør som jobber på Titanic, ser en amerikansk millionær om bord med en vakker ung kvinne som ikke er hans kone. Juliette, som er av fornem familie, har blitt gravid uten å være gift. Under overfarten til Amerika forsøker moren å få henne koblet med en rik mann før det er for sent. Annie, en irsk småbarnsmor med fire små barn, er på vei til New York for å gjenforenes med sin mann. I kaoset som oppstår når båten er i ferd med å synke, er det stor forvirring blant passasjerene, og mange kommer bort fra hverandre. Persongalleriet er levende beskrevet og forliset er dramatisk fortalt. Men, ikke minst er det historiene til de som overlever som drar leseren gjennom historien. De har sine sorger og hemmeligheter som preger dem sterkt i livet etter katastrofen. Gill Paul er fra Skottland, men bor nå i England. Hun skriver bestselgerromaner med handling fra moderne historie, som bl.a. Titanic-forliset, Krimkrigen og Den russiske revolusjon. Hun har bakgrunn fra forlagsbransjen i London. Hennes første roman på norsk, I gode og onde dager, kom våren 2017.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Gill Paul
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203372612
Antall sider 517 Dimensjoner 14,1cm x 21,3cm x 3,8cm
Vekt 603 gram Oversetter Bente Rannveig Hansen
Originalspråk Engelsk Originaltittel Women and children first
Omtalt person Titanic (skip) Emner og form Historiske romaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Forlis, Romaner, Historisk litteratur, 1900-1914, Skjønnlitteratur