Inngår i kampanje

Lars Monsen - mitt liv (BOK)

Lars Monsen, Kjetil Stensvik Østli

393,00 39300 Veil. pris 449,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Villmarksmannen Lars Monsen har fått sin egen plass i den norske folkesjela, og millioner av nordmenn har fulgt hans ekstreme livsstil og eventyrlige ekspedisjoner gjennom TV-serier og bøker. I en personlig og åpenhjertig biografi, ført i pennen av Brageprisvinner Kjetil Østli, forteller Monsen om fantastiske opplevelser fra sine utallige ekspedisjoner, men også om nær-døden opplevelser, om oppveksten som formet ham, om en heroinavhengig bror og et alkoholforbruk som kunne ført livet i en annen retning. Lars Monsen valgte tidlig et liv på siden av samfunnets krav og forventninger. For første gang forteller Norges mest myteomspunne villmarking om hva som formet ham, hva som driver ham - og hva livet har gjort med ham.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Video

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Kjetil Stensvik Østli, Lars Monsen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202562939
Antall sider 246 Dimensjoner 15,8cm x 23,5cm x 2,2cm
Vekt 524 gram Emner og form Camping og villmarksliv, Friluftsliv, Selvbiografier, Faglitteratur

Anmeldelser

«Ouverturen er som en taktfast parademarsj, den burde bli pensum på Journalisthøyskolen i kategorien portrettintervju» «Ja, vi har ham nå? Nei! Monsen byr på flere sider av seg selv.» Arne Dversdal, Dagbladet

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i