Inngår i
  • Pocketdealen - 5 for 399,-
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Lazarus - kriminalroman (BOK)

Lars Kepler

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Lazarus er sjuende roman om etterforsker Joona Linna. En død mann blir funnet i en leilighet i Oslo. I fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn. Offeret viser seg å være en hittil ukjent gravskjender og trofésamler. Noen dager senere kontakter en tysk politiinspektør Joona Linna og ber om hjelp i forbindelse med en drapssak på en campingplass utenfor Rostock. Joona ser at mønsteret som danner seg er ufattelig skremmende, men umulig å ignorere.
Anmeldelser
"Har du lest Kepler før, vet du hva du går til, men jeg lover deg, denne gangen overgår de seg selv. Har du lyst å lese boken som i perioder fikk meg til å holde pusten er Lazarus boken for deg." "Jakten på å overvinne det onde skaper en intens og sitrende spenning gjennom mer enn 500 sider i Lars Keplers thriller. Nok en gang makter ekteparet bak psevdonymet Lars Kepler å levere en roman som er så intens at dne kan ta nattesøvnen fra de fleste."
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Lars Kepler
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202622343
Antall sider 511 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 3,2cm
Vekt 430 gram Oversetter Henning J. Gundersen
Originalspråk Svensk Originaltittel Lazarus
Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Oslo, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i