Lev om natten (BOK)

Dennis Lehane

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Boston, 1926. Alkoholforbudet har lagt til rette for et endeløst nett-verk av hemmelige destillerier, nattklubber, gangstere og korrupte politibetjenter. Joe Coughlin, den yngste sønnen av en anerkjent politisjef, har gått fra en barndom som lommetyv, til en lysende karriere hos byens mest fryktede mafia. Men livet på den mørke siden har en pris. Bortenfor penger og makt, og trusselen om fengselsstraff, skiller én skjebne seg ut for menn som Joe: En tidlig død. Men frem til da har han og vennene hans tenkt å leve livet til det fulle.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Dennis Lehane
Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279008484
Antall sider 437 Dimensjoner 13,5cm x 21cm x 2,8cm
Vekt 384 gram Oversetter Christian Heyerdahl
Originalspråk Engelsk Originaltittel Live by night
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Organisert kriminalitet, USA, Boston, Mafia, Romaner, 1918-1939, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«(Et) omhyggelig portrett av vår voldelige nasjonale fortid.» . Washington Post Book World «Et fantastisk, film-klart garn.» . Entertainment Weekly «Mesterlig... Lehane har skapt en moden og relevant amerikansk fortelling som vil appellere til både lesere av litterær- og kriminal-fiksjon.» . Publishers Weekly (starred review).