Life in the U.K. (BOK)

Life in the U.K. (BOK)

Heidi Sævareid

70,00 7000 Veil. pris 80,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Nordmenn er anglofile, men hva vet vi egentlig om Storbritannia? Trolig mindre enn hva vi vet om det som foregår i Junaiten. Der herjer Trump, og ham hater vi, men det han har fått til av varige endringer er barnemat sammenlignet med Brexit-kaoset, som kanskje har enda dypere røtter i fremmedfiendtlighet enn det trumpismen har. Heidi Sævareid har bodd i Storbritannia siden 2015, og sammen med hundretusener andre EU-/EØS-borgere risikerer hun utkastelse - med mindre hun kan bekjempe det britiske byråkratiet og få oppholdstillatelse før grensene stenger. Blant annet må Life in the UK-testen bestås. Hvor godt kjenner hun egentlig landet hun har slått seg ned i, og hva oppdager hun mens hun nipugger til testen? Life in the UK er et anti-kjærlighetsbrev til et land bestående av tepper på badet, monarkifetisj, stupfyll, Worchester-saus, tabloidaviser og en inngrodd Europa-skepsis.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Heidi Sævareid
Forlag
Flamme
ISBN 9788282882750
Antall sider 30 Dimensjoner 12,3cm x 19cm x 0,5cm
Vekt 57 gram Emner og form Litterære essay, Migrasjon, immigrasjon og emigrasjon, Storbritannia, Immigrasjon, Essay, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende