Like før jeg døde (BOK)

S.K. Tremayne

Slippes 06/05
305,00 30500 Veil. pris 349,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Forfatteren av den kritikerroste boken Istvillingene trollbinder igjen sine lesere med en uhyggelig, gotisk thriller fra et dystert og mytisk myrlandskap i Sør-England. Kath Redway bor sammen med datteren Lyla og ektemannen Adam i et avsidesliggende hus dypt inne i Dartmoor nasjonalpark. Hun trives i det vakre, men dystre landskapet, selv om familien sliter økonomisk og med datterens autistiske symptomer. En dag våkner Kath opp med et diffust minne om en fryktelig bilulykke. I lettelse omfavner hun sine kjære, men noe er galt. Adam virker rasende, og Lyla oppfører seg stadig merkeligere. De burde være glade for å se henne i live, men de vil ikke møte blikket hennes. Etter hvert som skremmende brokker av erindring vender tilbake, innser Kath at bilulykken ikke var et uhell, og hun begynner å lure på hvem som ønsker henne død - hvis hun i det hele tatt kan stole på sine egne sanser.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter S.K. Tremayne
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788281694941
Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 3,2cm Oversetter Tore Aurstad
Originalspråk Engelsk Originaltittel Just before I died
Emner og form Psykologiske thrillere, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Romaner, Thriller, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Mens atmosfæren er vakker og stor i ett kapittel, er den truende i det neste. Faktisk blir Dartmoor en karakter i seg selv og minner meg om John Banvilles fremstilling av 1950-tallets Dublin i hans kriminalromaner. Hvis du er på jakt etter en psykologisk thriller som lar deg gjette på sannheten, er dette noe for deg.» The Independent «Denne gripende thrilleren inneholder mer enn et hint av Daphne Du Maurier.» The Daily Mail

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i