Lincoln Highway (BOK)

Amor Towles

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Ny bok fra forfatteren av En gentleman i Moskva! Juni 1954. Atten år gamle Emmett Watson blir kjørt hjem til Nebraska av bestyreren på straffeanstalten i Kansas hvor han har sonet femten måneder for uaktsomt drap. Med en mor som forlot dem for mange år siden, en far som nylig har dødd, og familiegården lagt ut på tvangssalg, har Emmett en plan om å hente sin åtte år gamle bror og dra vestover for å starte et nytt liv. Men etter at bestyreren kjører sin vei oppdager Emmett at to venner fra straffeanstalten hadde gjemt seg i bilens bagasjerom. Sammen har de to lagt en helt annen plan for Emmetts fremtid, en plan som vil ta dem på en skjebnesvanger reise i motsatt retning - til New York City.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
"La for all del Amor Towles ta deg med på denne road trip.en! «Lincoln Highway» bobler over av skarpe betraktninger og fortellerglede." "Towles besitter en Jan Kjærstadsk evne til å skape unike stemmer og pusle sammen historier med en haug av forskjellige biter. Eve-Marie Lund har gjort en bragd med å oversette boka og beholde essensen i karakterene. (...) sjeldent medrivende lesing, og det fra begynnelse til slutt." "Perfekt sommerlesing." "Klokt og enormt underholdende . gjennomsyret av lys, vidd og ungdommelighet." "Lincoln Highway er en lang og svingete vei, men en vei som Towles. brokete gjeng navigerer med hjerne, hjerte og mot."
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Amor Towles
Forlag
Press
ISBN 9788232804474
Antall sider 559 Dimensjoner 15,3cm x 21,7cm x 3,6cm
Vekt 710 gram Oversetter Eve-Marie Lund
Originalspråk Engelsk Originaltittel The Lincoln Highway
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, USA, Brødre, Reiser, Romaner, Etterkrigstiden, Skjønnlitteratur