Inngår i
  • Pocketdealen - 5 for 399,-
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Løgnenes konge (BOK)

John Hart

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
John Harts prisbelønnede og kritikerroste debut er en kompleks og urovekkende thriller fra forfatterens hjemtrakter North Carolina. Som i Harts bestselgere Det siste barnet og Ved elven får leseren ikke bare en dose drivende spenning, men også et dypdykk i menneskesinnet og i skjøre familierelasjoner. Jackson Workman Pickens - Work, som alle kaller ham - har alltid levd i skyggen av sin far Ezra, en svært suksessfull forsvarsadvokat. Work er også advokat, men mer av plikt enn av lyst. Når Ezra forsvinner, nøler Work med å hjelpe politiet, for han frykter at sporene vil føre til søsteren Jean. Bare han og traumatiserte Jean vet hvor ond og manipulerende faren kunne være, og hvilken rolle han spilte i morens død. Men Works tilbakeholdenhet går ikke upåaktet hen, og da farens lik dukker opp et år senere, er han ikke bare offer i en familietragedie, han er også den hovedmistenkte i en mordsak. Work innleder en desperat jakt på sannheten og tvinges samtidig til å grave dypt i sin egen fortid.
Anmeldelser
«Spenningsdebutanten John Hart kan hamle opp med John Grisham og Stephen King.» «Harts prosa er som å lese Raymond Chandler.» «Harts praktfulle debut er en usedvanlig dyptloddende og kompleks thriller ... Få lesere vil klare å motstå fristelsen til å sluke denne kraftprestasjonen i ett strekk - eller til å rope på mer John Hart.» «Et fantastisk nytt talent.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2011 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter John Hart Forlag
Font
ISBN 9788281691247 Antall sider 475
Dimensjoner 11,6cm x 18,6cm x 2,8cm Vekt 280 gram
Oversetter Kjersti Velsand Originalspråk Engelsk
Originaltittel The king of lies Emner og form Krim og mysterier, Skjønnlitteratur som er oversatt, Nord-Carolina, Familie, Småbyer, Romaner, Krim, North Carolina, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i