332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
LOLLO er historien om et vennskap mellom to både skjøre og harde jenter, Lollo og Lidija. Språket er røft og ømt om hverandre og samfunnskritikken er beskt. Linna Johansson har skrevet en roman som treffer leseren midt i magen. Lollo og Lidija vet ikke hva de vil med livene sine. De vet bare hva de ikke vil: voksenlivets konvensjoner og lenker, familie, jobb og kjedsomhet. Etter videregående velger de i stedet bare å drive rundt, drikke øl og naske snacks på den lokale ICA'en. Men nå begynner tiden å renne ut, pengene er brukt opp og rastløsheten plager dem. Da skjer et uventet møte. En karismatisk leder ønsker dem velkommen inn i sin krets, der den ene festen avløser den andre, der webcam er bedre enn NAV og penger ikke er noe problem. Det virker som en drøm, en plutselig og uventet utvei. Men det viser seg snart å være noe helt annet. Når historien begynner er Lollo 28 år og ser tilbake på det som skjedde da hun var 20 og tilbragte dagene sammen med Lidija, som i Lollos øyne var "skamløs, grenseløs og sinnsykt morsom".
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Linna Johansson
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203371776
Antall sider 460 Dimensjoner 13,9cm x 21,2cm x 4cm
Vekt 525 gram Oversetter Monica Aasprong
Originalspråk Svensk Originaltittel Lollo
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Vennskap, Kvinner, Seksualitet, Narkotikamisbruk, Romaner, Skjønnlitteratur