Inngår i kampanje
  • Lesehest

Løsningen på Madonna-gåten - den sjokkerende sannheten bak bestselgeren (BOK)

Elisabeth Botterli, Knut Nærum, Peder Udnæs

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Da Madonna-gåten solgte nærmere 35 000 eksemplarer før jul, tenkte forfatterne: Det må da være mulig å skvise mer ut av denne ideen. Og resultatet holder du nå i hendene. Løsningen på Madonna-gåten forutsetter at du har lest Madonna-gåten som igjen forutsetter at du har lest Da Vinci-koden, som på sin side knapt forutsetter at du kan lese i det hele tatt. I denne boken avslører Botterli, Nærum og Udnæs endelig sine kilder. Her får du vite hvor sann Madonna-gåten faktisk er. Den er usannsynlig sann. Unntatt de bitene som åpenbart er diktet opp. Hvor tar de det fra? Nå trenger du ikke lure lenger. Her forteller de deg akkurat hvor de tok det fra. Boken er dessuten krydret med humor. Til glede for elever på videregående skole, inneholder boken også et FIKS FERDIG SÆREMNE, klar til avskrift, kopiering eller nedlasting. Les den nå, ellers kommer du ikke til å skjønne noe av de neste oppfølgerene! Madonna-gåten solgte nærmere 35 000 eksemplarer før jul, tenkte forfatterne: Det må da være mulig å skvise mer ut av denne ideen. Og resultatet holder du nå i hendene.

Løsningen på Madonna-gåten forutsetter at du har lest Madonna-gåten som igjen forutsetter at du har lest Da Vinci-koden, som på sin side knapt forutsetter at du kan lese i det hele tatt.

I denne boken avslører Botterli, Nærum og Udnæs endelig sine kilder. Her får du vite hvor sann Madonna-gåten faktisk er. Den er usannsynlig sann. Unntatt de bitene som åpenbart er diktet opp. Hvor tar de det fra? Nå trenger du ikke lure lenger. Her forteller de deg akkurat hvor de tok det fra. Boken er dessuten krydret med humor.

Til glede for elever på videregående skole, inneholder boken også et FIKS FERDIG SÆREMNE, klar til avskrift, kopiering eller nedlasting.

Les den nå, ellers kommer du ikke til å skjønne noe av de neste oppfølgerene!]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2006 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Elisabeth Botterli, Knut Nærum, Peder Udnæs Forlag
Cappelen
ISBN 9788202262945 Dimensjoner 14cm x 21,5cm x 1,5cm
Vekt 282 gram Emner og form Humor, Faglitteratur