Love warrior - en kvinnes vei til kjærlighet og sannhet (BOK)

Glennon Doyle Melton

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Akkurat idet Glennon Doyle Melton synes hun begynner å få dreis på livet - med tre lykkelige barn, en hengiven mann og suksess som blogger og forfatter - kollapser ekteskapet. Som tørrlagt alkoholiker og tidligere bulimiker vet Glennon alt om å være på bunnen, og midt i krisen klamrer hun seg til det hun har lært av sine tidligere erfaringer: at den dypeste smerten alltid rommer en invitasjon til et rikere liv. Love Warrior - en kvinnes vei til kjærlighet og sannhet er en historie om utroskap, svik og forsoning. Det er en historie om hvordan våre idealer om feminitet og maskulinitet kan gjøre det umulig for kvinner og menn å faktisk bli kjent med hverandre. Det er en historie om å være forelder når man står midt i en krise. Om vennskap som sårer og vennskap som helbreder. Og om hvordan man til slutt finner fred med seg selv. Denne vakre, humoristiske og brutale skildringen vil snakke til alle som lengter etter dypere, sannere forhold og et mer overskuddspreget, autentisk liv.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Glennon Doyle Melton
Forlag
Tiden
ISBN 9788210055553
Antall sider 296 Dimensjoner 13,9cm x 21,4cm x 2,6cm
Vekt 396 gram Oversetter Tiril Broch Aakre
Originalspråk Engelsk Originaltittel Love warrior
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Memoarer, Familie og relasjoner: råd og spørsmål, USA, Ekteskap og parforhold, Skilsmisse, Biografisk litteratur, Faglitteratur