Löwenskölds ring ; Charlotte Löwensköld ; Anna Svärd (BOK)

Selma Lagerlöf

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Da general Löwensköld dør og ringen som Karl XII en gang ga ham blir stjålet fra graven, settes krefter i sving som undergraver det gamle samfunnets naturlige maktgrunnlag. Grådighet, hat og hevnlyst følger ringens skiftende eiere, og selv kjærligheten er uten vern. Löwensköld-trilogien er en slektskrønike som strekker seg fra begynnelsen av 1700-tallet frem til midten av 1800-tallet. Her står folket mot overklassen, kvinner mot menn, lidenskapen i ren form mot alle slags forvrengninger. Opptakten er Löwenskölds ring, en spøkelsesfortelling og skjebnehistorie om forbannelsen som skulle ligge over den fornemme familien i generasjoner. Begge de neste bøkene får tittelen fra de sterke, men svært forskjellige kvinnene som står i sentrum i romanene - Charlotte Löwensköld og Anna Svärd. Löwensköld-trilogien er basert på et folkesagn som ble fortalt «i skymingen vid eldbrasan» i Lagerlöfs barndomshjem Mårbacka.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Selma Lagerlöf
Forlag
Oktober
ISBN 9788249516407
Dimensjoner 13,2cm x 20,6cm x 4,2cm Vekt 473 gram
Oversetter Per Qvale Originalspråk Svensk
Originaltittel Löwensköldska ringen ; Charlotte Löwenskiöld ; Anna Svärd Leverandør Forlagsentralen ANS
Emner og form Klassisk litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Slekter, Romaner, 1800-tallet, Skjønnlitteratur