Inngår i
  • Pocketdealen - 5 for 399,-
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Luftslottet som sprengtes (BOK)

Stieg Larsson

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Dette er den siste romanen i «Millenium-trilogien» om Blomqvist og Salander. Ved et akuttmottak på et sykehus i Göteborg trenger Lisbeth Salander og Alexandr Zalatsjenko øyeblikkelig hjelp. Dobbeltdrapmistenkte Salander har kritiske skuddskader i hodet, og må straks opereres. Den tidligere yrkesmorderen og Salanders far, Zalatsjenko er alvorlig skadet etter flere øksehugg påført av datteren. Samtidig begynner Mikael Blomkvist å nøste opp i Salanders fortid. Han ønsker å renvaske henne en gang for alle, og skriver på en reportasje som vil ryste hele Sverige. «Med utgivelsen av Luftslottet som sprengtes er dette tiårets mest omtalte, omskrevne og leste krimserie fullført. Og det er en meget tilfredsstillende avslutning på historien om Lisbeth Salander vi får.» Kurt Hanssen, Dagbladet Terningkast 5. «... språket og historien har et utrolig driv. Og et bedre persongalleri skal du lete lenge etter.» Kjetil Skotte, Oppland Arbeiderblad Terningkast 5. «... for alle som liker krim i den absolutte toppklasse, er det trist at forfatteren døde før han rakk å fullføre det som skulle bli et ti binds verk.» Svein Harald Moe, Fædrelandsvennen «Jeg leste i ett strekk til klokken tre om natten, det må være tyve år siden jeg gjorde det sist.» Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende «Det er gnistrende spenning fra første side ... kanskje noe av det beste som er skrevet på mange år innen nordisk krim.» Turid Larsen, Dagsavisen Kurt Hanssen, Dagbladet Terningkast 5. «... språket og historien har et utrolig driv. Og et bedre persongalleri skal du lete lenge etter.»
Kjetil Skotte, Oppland Arbeiderblad Terningkast 5. «... for alle som liker krim i den absolutte toppklasse, er det trist at forfatteren døde før han rakk å fullføre det som skulle bli et ti binds verk.»
Svein Harald Moe, Fædrelandsvennen «Jeg leste i ett strekk til klokken tre om natten, det må være tyve år siden jeg gjorde det sist.»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende «Det er gnistrende spenning fra første side ... kanskje noe av det beste som er skrevet på mange år innen nordisk krim.»
Turid Larsen, Dagsavisen]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2015 Forfatter Stieg Larsson
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205487765
Antall sider 708 Dimensjoner 11,6cm x 18,6cm x 5,1cm
Vekt 411 gram Oversetter Elisabeth Bjørnson
Originalspråk Svensk Originaltittel Luftslottet som sprängdes
Emner og form Krim og mysterier, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Mediamiljøer, Romaner, Krim, Skjønnlitteratur