Lysår (BOK)
332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Lysår er en mørk og uovervekkende science fiction-roman fra forfatteren bak Krø og Du er ikke død før jeg slutter å elske deg. Solstormer har gjort jorda ubeboelig. Menneskehetens siste håp, 16 utvalgte passasjerer i kryosøvn og med slettet hukommelse, er på vei til nærmeste levbare planet, 319 år unna. Norge, den eneste våkne ombord på romskipet, gjør det beste ut av vakten sin. Han vasker korridorene, løser de ukentlige testene, tar pillene og overser de merkelige bankelydene fra lufteannlegget. Alt forandrer seg når Norge oppdager en skjult melding i selvmordsbrevet fra Nederland. Han befinner seg snart på en umulig reise gjennom tid og rom. Tilbake til den han engang var og det han engang forlot.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Didrik Morits Hallstrøm
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202561727
Antall sider 149 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 2cm
Vekt 284 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Science fiction, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«(...) «Lysår» er årets beste interstellare bygderoman. Det er ingen liten bragd.» Gabriel Michael Vossgraff Moro, VG «Eg ser ikkje poenget med å bestemme meg for kva romanen «handlar om». Eg likar at eg etter enda lesing går og grunnar over kva han seier meg, og så kjem på fleire ting. Og at eg ikkje sluttar å tenkje over dette på fleire dagar.» Ingvild Bræin, Dag og Tid «Didrik Morits Hallstrøm skriver science fiction som kan gi deg frysninger. [...] Skildringene av det ensomme livet på romskipet «Vita» er skrevet med en detaljrikdom og intensitet som setter klørne i leseren umiddelbart. [...] Dette er en historie som ikke kunne blitt fortalt fra et annet perspektiv. Gjennom korte, kompakte skildringer blir leseren med på livet og rutinen på Vita. Skipet, som er dødt, tomt og forferdelig, vekkes på imponerende vis til live gjennom Hallstrøms skildringer. [.....