Man tager en elg - feltbehandling, partering, oppskrifter (BOK)

Kirsten Winge

382,00 38200 Veil. pris 449,00
Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Feil behandling av viltkjøtt i felt, under oppbevaring eller under tilberedning kan få uheldige konsekvenser for smak og konsistens ved at man får tørt og kjedelig kjøtt. Denne boka tar for seg slakting, flåing, mørning og partering av elg, og gir deg dessuten over 100 oppskrifter på varierte, tradisjonelle og nyskapende retter som du ikke trenger å være en mesterkokk for å lage. Men gjør du alt riktig vil du bli betraktet som en gourmet av dine middagsgjester!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2011 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Kirsten Winge Forlag
Tun
ISBN 9788252932935 Antall sider 189
Dimensjoner 21cm x 23,3cm x 2,1cm Vekt 788 gram
Leverandør Vigmostad og Bjørke Illustratør Esten Borgos, Kåre Vidar Pedersen
Emner og form Matlaging med kjøtt og vilt, Viltretter, Elger, Kokebøker, Faglitteratur