Man tager et rådyr - feltbehandling, partering, oppskrifter (BOK)

Kirsten Winge, Kåre Vidar Pedersen

382,00 38200 Veil. pris 449,00
Sendes vanligvis innen 15-20 dager
Denne boka er viet rådyret, dette unike viltkjøttet med den særegne smaken! Innholdet serveres i fem deler: Delen Hvorfor tager man et rådyr er en "appetittvekker" med informasjon om det levende rådyret og jakten på det. Delene Feltbehandling av rådyr og Fra skrott til kjøtt gir gjennomillustrerte trinn-for-trinn-forklaringer på utvomming, flåing, partering samt beskrivelser av stikking, mørning, oppbevaring og innpakking. Hoveddelen Tips og oppskrifter inneholder generelle tips og råd om tillaging av rådyr og et hundretalls oppskrifter gruppert etter type kjøtt fra malt rådyrkjøtt, steik/lår, biff/sadel til gryter, supper, innmat, pålegg og grilling, samt diverse retter med rådyr i wok, fondue, som snacks, rull, pinnekjøtt, gravet og mye, mye mer. Delen Rådyrfortellinger er "desserten", og består av et knippe gode jakthistorier av blant andre Hans Børli, Ståle Botn og Sven R. Gjems. Vel bekomme!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2008 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Kirsten Winge, Kåre Vidar Pedersen Forlag
Tun
ISBN 9788252931891 Antall sider 171
Dimensjoner 21,3cm x 23cm x 1,8cm Vekt 666 gram
Leverandør Vigmostad og Bjørke Illustratør Esten Borgos, Kåre Vidar Pedersen
Emner og form Matlaging med kjøtt og vilt, Viltretter, Rådyr, Kokebøker, Faglitteratur