Inngår i kampanje

Månesøsteren - Tiggys historie (BOK)

Lucinda Riley

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
I Månesøsteren er det Tiggy som skal finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird. På Kinnaird treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner som forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre - og at det er forutbestemt at han er den som skal lede henne tilbake til røttene i Andalusia i Spania. I skyggen av det praktfulle Alhambra oppdager Tiggy sin forbindelse til de legendariske sigøynerne i Sacromonte som ble fordrevet under borgerkrigen - og til «La Candela» - sin tids mest berømte flamenco-danserinne. Månesøsteren er den femte boken i Lucinda Rileys serie om De syv søstre.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Lucinda Riley
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202534028
Antall sider 653 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 4,2cm
Vekt 715 gram Oversetter Benedicta Windt-Val
Originalspråk Engelsk Originaltittel The moon sister
Emner og form Moderne litteratur, Moderne kjærlighetsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Skottland, Spania, Søsken, Romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i