Inngår i
  • Pocketdealen - 5 for 399,-
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Mannen som jaget sin egen skygge (BOK)

David Lagercrantz

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Lisbeth Salander i fengsel! Lisbeth Salander soner en kortere straff i et kvinnefengsel og gjør alt for å holde seg unna de interne konfliktene mellom fangene. Men når Benito, fengselets gjengleder og verste innsatte, gang på gang mishandler en ung kvinne fra Bangladesh, går Lisbeth imellom og stopper henne. Benitos posisjon i fengselet svekkes, og hun gjør alt for å hevnes. Lisbeth får besøk av Holger Palmgren. Han har fått tak i dokumenter som kaster nytt lys over myndighetenes overgrep mot henne da hun var barn. Hun ber Mikael Blomkvist om hjelp til etterforskningen. Sporene leder til en svært rik finansmann, Leo Mannheimer. Hvordan henger Lisbeths barndom sammen med denne finansmannen? Og hvordan skal Lisbeth håndtere de økende truslene fra Benito og gjengen hennes? I den femte Millennium-boken, Mannen som jaget sin egen skygge, tar Lisbeth Salander et oppgjør med barndommen sin. Boken er inspirert av Stieg Larssons Millennium-serie. «... Lagercrantz lykkes med å bygge videre på både karakterene og grunnhistorien i Millennium-universet.» Sindre Hovdenakk, VG «... han har et stort overskudd og en energi i teksten som gjør det lett å lese.» Mari Grydeland, Aftenposten «Lagercrantz' styrke [ligger] i de mange psykologiske portrettene.» Cathrine Krøger, Dagbladet «... David Lagercrantz kan sitt fag, han skriver godt, fremfor alt når det kommer til det fortellertekniske.» Leif Ekle, NRK  
Lisbeth får besøk av Holger Palmgren. Han har fått tak i dokumenter som kaster nytt lys over myndighetenes overgrep mot henne da hun var barn. Hun ber Mikael Blomkvist om hjelp til etterforskningen. Sporene leder til en svært rik finansmann, Leo Mannheimer.
 
Hvordan henger Lisbeths barndom sammen med denne finansmannen? Og hvordan skal Lisbeth håndtere de økende truslene fra Benito og gjengen hennes?
 
I den femte Millennium-boken, Mannen som jaget sin egen skygge, tar Lisbeth Salander et oppgjør med barndommen sin.
 
Boken er inspirert av Stieg Larssons Millennium-serie. «... Lagercrantz lykkes med å bygge videre på både karakterene og grunnhistorien i Millennium-universet.»
Sindre Hovdenakk, VG
 
«... han har et stort overskudd og en energi i teksten som gjør det lett å lese.»
Mari Grydeland, Aftenposten
 
«Lagercrantz' styrke [ligger] i de mange psykologiske portrettene.»
Cathrine Krøger, Dagbladet
 
«... David Lagercrantz kan sitt fag, han skriver godt, fremfor alt når det kommer til det fortellertekniske.»
Leif Ekle, NRK]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter David Lagercrantz
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205512160
Antall sider 372 Dimensjoner 13,4cm x 20,7cm x 2,3cm
Vekt 304 gram Oversetter Elisabeth Bjørnson
Originalspråk Svensk Originaltittel Mannen som sökte sin skugga
Andre medvirkende Stieg Larsson Emner og form Krim og mysterier, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Romaner, Krim, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i