Mat fra fjord og fjell - Bondens marked Bergen (BOK)

Christopher Haatuft

314,00 31400 Veil. pris 369,00
Sendes vanligvis innen 15-20 dager
Bli med Christopher Haatuft og fire spennende kokker på Bondens marked i Bergen. Kokkene er alle kreative drivkrefter i noen av Bergens beste restauranter, og har gjort det til sin hjertesak å bruke kortreiste råvarer. Få kjenner Vestlandets matskatt bedre enn disse fem, og her presenterer de en samling utsøkte oppskrifter med utgangspunkt i produktene du finner på markedet! Mat fra Fjord til Fjell er en hyllest til entusiastiske produsenter, enestående råvarer og kulinarisk kreativitet. Forfatteren Christopher Haatuft er utdannet kokk og har jobbet på noen av verdens beste restauranter. Han har også gledet mange med sinematartikleri Bergens Tidende og i ulike magasiner.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2012 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Christopher Haatuft Forlag
Tun
ISBN 9788252933581 Antall sider 191
Dimensjoner 19,7cm x 26,8cm x 1,9cm Vekt 834 gram
Leverandør Vigmostad og Bjørke Illustratør Thor Brødreskift
Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken, Hordaland, Gårdsbruk, Avlinger, Kokebøker, Faglitteratur