Mat og vin i Frankrike - en kulinarisk reiseguide (BOK)

Arne Ronold, Niels Ehler, Jørgen Mønster

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-15 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Denne boken rommer nyttig informasjon til både den gastronomiske nybegynner og den mer erfarne reisende. Boken gir hjelp og inspirasjon til den som vil smake seg gjennom de franske vindistriktene, til den som vil oppsøke Michelin-restaurantene eller til den som på egen hånd vil gå på oppdagelse i de utallige små og ukjente spisesteder, markeder og spesialforretninger som Frankrike er så rik på. Hver av Frankrikes 21 regioner gjennomgås i detalj med hensyn til lokale tradisjoner, råvarer og produsenter av både mat og vin. Hva er verdt å satse på, og hva bør man kjøpe med seg hjem? Arne Ronold er en av Norges fremste eksperter når det gjelder vin, og er mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Niels Ehler fra Danmark er vinkonsulent og forfatter av en rekke bøker om vin og gastronomi. Jørgen Mønster skriver blant annet om vin i den danske avisen Politiken, og også han er forfatter av flere bøker om vin og gastronomi.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2004 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Arne Ronold, Jørgen Mønster, Niels Ehler Forlag
Vigmostad Bjørke
ISBN 9788241903199 Antall sider 187
Dimensjoner 11cm x 20cm x 2cm Vekt 244 gram
Oversetter Arne Ronold Originalspråk Dansk
Originaltittel Gastronomisk turist i Frankrig Emner og form Reisehåndbøker: mat- og drikkeproduserende regioner, Frankrike, Mat og drikke, Temareiseguider, Faglitteratur