Meg mot røkla (eller Amerikas forente stater) (BOK)

Paul Beatty

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En bitende satire over en ung svart manns oppvekst og hans forsøk på å gjeninnføre slaveriet. Den utfordrer alle de sentrale grunnsetningene i den amerikanske konstitusjonen, folkerettsbevegelsen, far-sønn-forholdet og sist men ikke minst det aller helligste: likhet mellom rasene. Hovedpersonen, Me, er vokst opp i den troen at alt skal bli bra når faren får utgitt sitt pionerarbeid om rasespørsmål. Så dør faren og Me står alene uten både penger og familie. Inspirert av desperasjonen i hjembyen Dickens, som er hvisket vekk fra kartet, bestemmer han seg for å gå drastisk til verks. Planene hans er like vanvittige som de er kontroversielle og hans aller første medhjelper blir Hominy Jenkins, den aller siste gjenlevende Rakkerungen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Paul Beatty
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203373244
Antall sider 347 Dimensjoner 13,4cm x 20,6cm x 2,7cm
Vekt 424 gram Oversetter Vibeke Saugestad
Originalspråk Engelsk Originaltittel The sellout
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, California, Diskriminering, Afro-amerikanere, Fedre, Romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende