305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Dette er historien om unge Gazâ og hans vei fra skolegutt til monster, en mørk og uforsonlig reise til nattens ende. Gazâ vokser opp ved Egeerhavet. Han er ni år da han første gang blir med faren på menneskesmuglingen. Faren, som en gang ofret en eldre flyktning for å redde sitt eget liv. En dag får også Gazâ et annet menneskes liv på samvittigheten, afghaneren Cuma, som kanskje er den eneste som har vist ham litt medmenneskelighet. Gazâ glemmer det aldri, men det hindrer ham ikke å gå videre i farens fotspor. Etter hvert blir han en spesialist på undertrykkelsens dynamikk og egne torturmetoder. Men en dag går alt galt og Gazâ må selv finne ut av hvordan han skal overleve.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Hakan Günday
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203371684
Antall sider 479 Dimensjoner 13,4cm x 20,6cm x 3,6cm
Vekt 545 gram Oversetter Alf Storrud
Originalspråk Tyrkisk Originaltittel Daha
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Flyktninger og politisk asyl, Tyrkia, Flyktninger, Menneskesmugling, Romaner, Skjønnlitteratur