Mesteren Mourinho - the special one (BOK)

Patrick Barclay

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager

Denne utgaven er oppdatert med Mourinhos overgang til Manchester United, hans spillersigneringer i sommer, til og med hans første hjemmekamp på Old Trafford! Denne utgaven er eksklusiv for Norge.


En fascinerende innblikk i hemmelighetene bak fotballtrener José Mourinhos utrolige suksess. 


José Mourinho skjønte som tenåring at han aldri skulle få leve ut drømmen om å bli profesjonell fotballspiller. Da bestemte han seg for at han skulle bli verdens beste trener. Ingen har steget raskere i gradene. Fra å være oversetterassistent til Sir Bobby Robson i Barcelona kom han til å vinne Champions League med outsiderlaget Porto. Så gjorde han Chelsea til en av Europas mest suksessrike klubber, for deretter å vinne Champions League med italienske Inter Milan, og deretter lede renommerte Real Madrid til nye triumfer.

José Mourinho er omtalt, utskjelt og forgudet. Han har kranglet med Roman Abramovich, skapt overskrifter over alt hvor han har ferdes, og ingen forholder seg nøytrale til ham. Spillerne han har hatt sier han har noe helt eget ved seg, som får alle i garderoben til å ofre alt for mesteren. Nå skal han lede verdens største fotballklubb i den mest fulgte ligaen. Hvem andre kan reise ManU. igjen etter Alex Fergusons avgang?

Han er The Special One.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Patrick Barclay
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788283380262
Emner og form Biografier: sport, Fotball, Biografier, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også