Midnatt på månen (BOK)

Mary Pope Osborne

157,00 15700 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
I hytta høyt oppe i treet finner søskenparet Jack og Annie bøker som tar dem med på reiser gjennom tid og rom. De har vært hos digre dinosaurer, skumle sjørøvere og mektige mumier, og nå reiser de til månen og framtiden! Der møter de en månemann. Vil han hjelpe dem, og vil de finne tilbake til trehytta? Serien Tidsmaskinen av Mary Pope Osborne er en populær serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på tidsreiser. Serien er oversatt til 35 språk, og har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden. I 2016 ble filmrettighetene solgt til Lionsgate. Bøkene passer perfekt for de som har lært å lese og som er interessert i spennende historier og faktaopplysninger om alt fra dinosaurer, til sjørøvere, mumier og riddere. Det er totalt åtte bøker om Jack og Annie på norsk, og i 2016 kjøpte Lionsgate rettighetene til å lage film om de eventyrlystne søsknene.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Mary Pope Osborne
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202528010
Antall sider 115 Dimensjoner 15,5cm x 21,8cm x 1,5cm
Vekt 376 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Øystein Rosse Originalspråk Engelsk
Originaltittel Midnight on the moon Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Philip Hauglin Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: generell skjønnlitteratur, Fagbøker for barn og ungdom: romfart, stjerner og solsystemet, Søsken, Månen, Tidsreiser, Romaner, Lettlest, Skjønnlitteratur