Min europeiske familie - de siste 54 000 årene (BOK)

Karin Bojs

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Vitenskapsjournalisten Karin Bojs bestemte seg for å ta slektsforskningen et skritt videre og la DNA-trådene knytte henne sammen med fortidens mennesker. Hun har lest, intervjuet forskere og reist i en rekke land for å følge sporene bakover. Siden 1980-tallet har DNA-teknologien gjennomgått en enestående utvikling. Den har revolusjonert både kriminalteknikernes arbeid og biologisk og medisinsk forskning, og har bidratt til ny kunnskap innen arkeologi og historie. Til og med privatpersoner som driver slektsforskning, har begynt å bruke DNA-tester. Små variasjoner i DNA-sekvenser gjør det mulig å finne søskenbarn, tremenninger og firmenninger, og til og med slektninger som levde for veldig lenge siden - under siste istid og enda lenger tilbake. Resultatet av Bojs' arbeid har blitt en bok om hennes opphav og familie. Men også om oss andre. Vi er jo i slekt. Et sted, en gang levde vår siste felles formor og forfar. DNA-trådene knytter oss alle sammen. Bojs vant med denne boken Augustprisen i Sverige.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Karin Bojs
Forlag
Spartacus
ISBN 9788243010925
Antall sider 443 Dimensjoner 15,6cm x 21,6cm x 3,8cm
Vekt 676 gram Oversetter Børge Lund
Originalspråk Svensk Originaltittel Min europeiska familj
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Evolusjon, Genetikk (ikke-medisinsk), Genealogi, heraldikk og navnehistorie, Europa, Utviklingslæren, Genetikk, Slektsforskning, Faglitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i