Min insta-tur (BOK)

Julie Bjanes

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Min insta-tur av instagram-profilen Julie Bjanes gir deg inspirasjon til hvordan du selv kan nyte turlivet og vakre eventyr i Norge. Julie Bjanes er et ordentlig turmenneske, og liker å ha det gøy utendørs. Hun drar gjerne med seg de flotteste kjolene i skapet opp på fjelltoppene. Boken guider både deg som aldri har gått tur før, og deg som har gått mange turer. Det er ikke alltid du trenger så mange kilometer eller høydemeter før du kan finne de flotteste utsiktene. I boken får du tips til 50 turer du kan gå alene, med unge og med eldre. Tips fra hvor du skal parkere, til hvor du får kjøpt den beste tursnacksen, og hvor og hvordan du skal få de beste bildene. Denne boken forenkler og senker terskelen for tur. Så enkelt at du kan scanne QR kode som guider deg til riktig plass. Kanskje er det første gang du skal planlegge en norgesferie, eller du har allerede saumfart landet og trenger tips til noen nye plasser. Min insta-tur er en enkel, anvendelig og svært severdig bok! Målet er at du sitter igjen med noen fantastiske minner fra turene og bilder du stolt kan vise frem. Min insta-tur av instagram-profilen Julie Bjanes gir deg inspirasjon til hvordan du selv kan nyte turlivet og vakre eventyr i Norge.
Julie Bjanes er et ordentlig turmenneske, og liker å ha det gøy utendørs. Hun drar gjerne med seg de flotteste kjolene i skapet opp på fjelltoppene.
Boken guider både deg som aldri har gått tur før, og deg som har gått mange turer. Det er ikke alltid du trenger så mange kilometer eller høydemeter før du kan finne de flotteste utsiktene. I boken får du tips til 50 turer du kan gå alene, med unge og med eldre. Tips fra hvor du skal parkere, til hvor du får kjøpt den beste tursnacksen, og hvor og hvordan du skal få de beste bildene. Denne boken forenkler og senker terskelen for tur. Så enkelt at du kan scanne QR kode som guider deg til riktig plass. Kanskje er det første gang du skal planlegge en norgesferie, eller du har allerede saumfart landet og trenger tips til noen nye plasser.
Min insta-tur er en enkel, anvendelig og svært severdig bok! Målet er at du sitter igjen med noen fantastiske minner fra turene og bilder du stolt kan vise frem.]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Julie Bjanes
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202708825
Antall sider 180 Dimensjoner 21,7cm x 23,2cm x 2cm
Vekt 668 gram Andre medvirkende Julie Bjanes
Emner og form Turgåing, vandring, Reisehåndbøker: opplevelsesferier, Norge, Fotturer, Turguider, Faglitteratur