Min søsters grav (BOK)

Robert Dugoni

127,00 12700 Veil. pris 149,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Tracy Crosswhite #1 En internasjonal bestselger. En New York Times, Wall Street Journal og #1 Amazon bestselger. Månedens bok på Amazon i november 2014. I tjue år har Tracy Crosswhite stilt spørsmål ved etterforskningen av søsteren Sarahs forsvinning og den påfølgende rettssaken. Hun tror ikke at Edmund House - en tidligere straffet voldtektsmann og mannen som ble dømt for drapet på Sarah - er den skyldige. Saken motiverer Tracy til å jobbe for å opprettholde lov og rettferdighet, og hun blir etterforsker i Seattle-politiet og vier livet til å oppklare drapssaker. Da Sarahs levninger til slutt blir funnet i nærheten av hjembyen deres, nord i Cascade-fjellene i delstaten Washington, er Tracy fast bestemt på å finne svarene hun har lett etter. Men i letingen etter den virkelige drapsmannen avdekker hun mørke, gamle hemmeligheter som kommer til å forandre hennes forhold til fortiden for alltid - og åpne døren til en dødelig fare.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2016 Forfatter Robert Dugoni
Forlag
Gursli Berg forl.
ISBN 9788293311232
Antall sider 453 Dimensjoner 12,4cm x 20cm x 2,9cm
Vekt 364 gram Oversetter Kurt Hanssen
Originalspråk Engelsk Originaltittel My sisters grave
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Kriminal: politi, Kriminal: kvinnelige detektiver, Skjønnlitteratur som er oversatt, Washington (staten), Søsken, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Washington, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Krimlesere, stopp opp! Intens, spennende og godt fortalt krimroman. Adresseavisen" "Har nesten alle ingrediensene til en perfekt krim. ibokhylla.blogspot.com"

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende