Min ulydige mor (BOK)

Therese Lund Stathatos

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
ET GNISTRENDE PSYKOLOGISK FAMILIEDRAMA. EN BOK OM LIVET, OM ILLUSJONER OG MISFORSTÅELSER. helen er et vidunderbarn som vokser opp på Nordberg i Oslo. Hun spiller a-mollkonserten i en alder av tolv, er flink på skolen og løftes frem av familien. Som liten jente får Helen vite at moren angrer på livet sitt, at hun ikke gjorde noe med evnene sine. Helen bestemmer seg for at hun skal gjøre alt riktig. Men det viser seg å være vanskeligere enn hun hadde trodd. Helen får prestasjonsangst og bryter ut, går sine egne veier. Hun er trassig, sterk og svak, egenrådig og kreativ. Vi følger henne til Paris, Aten og New York, til de greske øyer og til havet. Vi følger henne gjennom et utsvevende bohemliv, som karrierekvinne og arbeidsledig, ektefelle og mor, gjennom gledesrus og bunnløs fortvilelse. min ulydige mor er en rik og dypt innsiktsfull roman om liv og død, om valg, samfunn og familieliv. En gripende roman om drivkreftene bak de livsvalg en kvinne tar, og prisen hun betaler for å leve på utsiden.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Therese Lund Stathatos
Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279009139
Antall sider 541 Dimensjoner 14,3cm x 21,7cm x 3,9cm
Vekt 673 gram Emner og form Skjønnlitteratur: generelt, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Forfatterens penn er mesterlig, både filmatisk og litterært. Rått og sensitivt, skarpt og mykt. En fortryllende representant for kontrastene i våre liv.» Beba Vaxevanidou Holøyen, Medieviter «Et mesterverk! Bare å lene seg tilbake i godstolen og nyte.» Birte Ellefsen, Ark Beyer