Mine favoritter fra Kakekrigen - 6 sesonger - 1300 kaker - her er de aller beste! (BOK)

Fridtjof Nilsen

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
I Mine favoritter fra kakekrigen finner du oppskrifter på 35 kaker som Fridtjof Nilsen husker best. «Klarer jeg å bake disse kakene klarer alle det!» Da Fridtjof Nilsen startet som programleder for Kakekrigen i 2013 kunne han ikke bake. Klart han var glad i å spise kaker, men selve bakeprosessen framsto som mystisk og vanskelig. Siden den gang er det blitt bakt mer enn 1300 kaker i Kakekrigen. Fridtjof har ikke bare fulgt med på hvordan alle har blitt laget, han har også smakt på hver eneste en av dem. Denne boka inneholder oppskrifter på de 35 kakene han husker best. Han har tilpasset oppskriftene etter dommernes tilbakemeldinger og etter sin egen smak, men har likevel valgt å beholde det som i utgangspunktet gjorde kakene så uforglemmelige. Resultatet er en fin samling av oppskrifter på kaker som alle kan bake. Kakene er fantastisk gode og alle er laget med ingredienser man får kjøpt i enhver matbutikk. Her er oppskrifter på klassikerne, ostekaker, cupcakes, sjokoladekaker, paier og terter, moussekaker, rullekaker, bløtkaker, nøttekaker, formkaker og diverse hjemmelaget pynt. I tillegg gir boka en gjennomgang av De ti kakebud, en kjapp innføring i hvordan du går fram samt nyttig kunnskap om ingredienser og bakeredskap. Produsert i samarbeid med Warner Bros. ITVP Norge og Discovery Networks Norway.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Fridtjof Nilsen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202595074
Antall sider 191 Dimensjoner 21,6cm x 28,4cm x 2cm
Vekt 924 gram Andre medvirkende Lars Haugland Fjellbakk
Emner og form Matlaging: kaker, baking, glasur og kakepynting, Kaker, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

(...) Dette er en appetittlig bok med flotte fotografier. Kakene er en fryd for øyet og inspirasjon til alle bakeglade. Dette er boka som gjør seg i oppskriftsholderen på kjøkkenet. Les- Bak- Nyt! (...) Helene Larsen, Bloggen aspergerinformator.com