Mira - #husbåt #pappa #kjærlighet (BOK)

Sabine Lemire

Slippes 01/03
174,00 17400 Veil. pris 199,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Fantastisk tegneserieroman om å være venner, om å bo på to steder og om å ha en mor som får litt vel mange gode ideer. Vi følger Mira, som sammen med moren flytter fra leilighet til husbåt selv om Mira ikke engang kan svømme. Hun har venner fra den gamle skolen, men får også en ny venn etter flyttingen. Og dessuten skal hun møte faren sin for første gang, og sånt kan man bli litt nervøs av. Tenk om hun ikke passer inn i hans liv, eller omvendt, og om hennes største drøm blir en skuffelse? Hvordan er det egentlig å skulle dele seg mellom moren sin og faren sin? En sterk leseropplevelse fra Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi. Den første tegneserieromanen om Mira er allerede trykket i to opplag og ble beskrevet på Serienett.no som en dansk sjarmbombe. Boka ble kåret til Danmarks beste tegneserie for barn og ungdom 2018 (PING-prisen), og forfatteren ble nominert til Claus Deleuran-prisen 2018 i kategorien Beste danske debut.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Sabine Lemire
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205518599
Nivå 9-12 år Oversetter Line Almhjell
Originalspråk Dansk Originaltittel Mira. #husbåd #far #kærlighed
Illustratør Rasmus Bregnhøi Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: kjærlighet og vennskap, Tegneserier i europeisk tradisjon, bandes dessinées, Vennskap, Kjærlighet, Grafiske romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende