Den magiske dyrebutikken - Mira (BOK)

Lin Hallberg

148,00 14800 Veil. pris 169,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Les om Miras eventyr i den magiske dyrebutikken! Mira drøymer om eit eige dyr. Ein venn, ein å vere glad i. Mira veit at det finst ein magisk dyrebutikk i byen, og dit skal ho reise når ho har spart opp nok til å kjøpe eit kjæledyr. Ho sparer og sparer, og ein dag set ho seg på bussen. Men då ho kjem til den magiske dyrebutikken, er han litt skummel. Det jobbar ei mystisk dame der, og det er rare lydar overalt. Vil Mira få sitt eige dyr til slutt? Ein venn, ein å vere glad i? Mira er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Frå svensk ved Øystein Rosse. Leseland. Nivå 2.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Lin Hallberg
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252193800
Antall sider 60 Dimensjoner 14,2cm x 21,1cm x 0,9cm
Vekt 195 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Øystein Rosse Originalspråk Svensk
Originaltittel Novas hemlighet Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Jonna Björnstjerna Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: dyrehistorier, Fagbøker for barn og ungdom: kjæledyr: hester og ponnier, Kjæledyr, Romaner, Lettlest, Skjønnlitteratur