Mira (BOK)

Sabine Lemire

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Tegneserieroman om å være venner, om å bli forelsket og om å bli litt flau av moren sin av og til. Det er ikke så rart at Mira føler seg litt ensom da bestevenninnen hennes starter en kjærlighetsklubb med den nye, kule jenta i klassen. For å bli medlem må du ha vært forelsket, og det har Mira aldri vært, selv om hun virkelig prøver. Hva om hun bestemmer seg for å tenke hardt på en av guttene i klassen, bare en halvtime hver dag eller noe? Blir hun forelsket da? Hvor vanskelig kan det egentlig være? «Genial børnebog» og «... en helt vidunderlig udgivelse.» Bogpusheren.dk, som også skriver: «Selvfølgelig er der tale om en børnebog, men den er fuld af så meget humor, at den også kan være en fornøjelse at læse for voksne, og de mange hundrede tegninger er bare skønne.» «Dansk sjarmbombe» - Trond Sätre, serienett.no «Mira» er kåret til Danmarks beste tegneserie for barn og ungdom 2018 (PING-prisen), og Sabine Lemire ble nominert til Claus Deleuran-prisen 2018 i kategorien Beste danske debut for «Mira».
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Sabine Lemire
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205508675
Antall sider 99 Dimensjoner 17,7cm x 24,6cm x 1,1cm
Vekt 343 gram Nivå 9-12 år
Oversetter Line Almhjell Originalspråk Dansk
Originaltittel Mira Illustratør Rasmus Bregnhøi
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: kjærlighet og vennskap, Tegneserier i europeisk tradisjon, bandes dessinées, Vennskap, Kjærlighet, Grafiske romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende