Mitt landlige kjøkken (BOK)

Kari Finngaard

382,00 38200 Veil. pris 449,00
Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Tradisjonsrike klassikere og ukomplisert jordnær mat er utgangspunktet for denne boken. Gleden ved å plukke bær og sopp og ta vare på alt naturen kan by på, er forutsetningene for rettene. Å lage mat sammen fra eget forråd gir dobbel nytelse. - Mormormat: Nytt liv til gamle, gode oppskrifter - De glemte røttene: Rotfruktene puttes i smakfulle supper, grønnsaksmos og duftende ovnsretter - Den allsidige frukthagen: Sylting og safting tilrettelagt for dagens kjøkken - Hjemmebakt: Smak og duft fra egen bakst av brød, kjeks og kaker Kari Finngaard er forfatter, fotograf og fast medarbeider på matstoff i Lev Landlig. Boka er et samarbeidsprosjekt med bladet Lev Landlig.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2009 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Kari Finngaard Forlag
Tun
ISBN 9788252932737 Antall sider 236
Dimensjoner 21,5cm x 26,5cm x 2,2cm Vekt 1038 gram
Leverandør Vigmostad og Bjørke Illustratør Kari Finngaard
Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende