Modernist Cuisine: At Home (BOK)

Nathan Myhrvold, Maxime Bilet

1 299,00 1 29900
Sendes vanligvis innen 7-15 dager
Den kulinariske revolusjonen som har transformert restaurantmenyer verden over – nå tilpasset hobbykokkens kjøkken. Nathan Myhrvold, Chris Young og Maxime Bilet er forfatterne av Modernist Cuisine, det seks bind store mesterverket som umiddelbart ble det definitive referanseverket for moderne kokkekunst. Nå har Myhrvold og Bilet laget en overdådig illustrert kokebok til hjemmebruk, med splitter nye oppskrifter skreddersydd for matentusiaster av alle ferdighetsnivåer. Gjennom 456 sider byr Modernist Cuisine At Home på all den essensielle informasjonen du trenger for å fylle kjøkkenet med modernistiske råvarer, mestre modernistiske teknikker og lage hundrevis av lekre retter. Det følger dessuten med en separat 230-siders vanntett, portabel kjøkkenmanual som inneholder alle oppskriftene. Grunnlaget er den samme perfeksjonismen som skapte Modernist Cuisine, med innovative framgangsmåter utviklet av pionerene i The Cooking Lab. Modernist Cuisine At Home hjelper deg å lage sofistikert, innovativ hverdagsmat – fra hamburgere og kyllingvinger til den amerikanske klassikeren mac and cheese. Her er over 400 nye oppskrifter, de fleste med steg for steg-fotografier som gjør det enkelt å lage retter av høyeste kvalitet hjemme i ditt eget kjøkken. Dette er den engelskspråklige originalutgaven av boka.

Produktfakta

Språk Engelsk Engelsk Innbinding Heftet
Utgitt 2012 Forfatter Maxime Bilet, Nathan Myhrvold
Forlag
PUBLISHERS GROUP UK
ISBN 9780982761014
Leverandør Bertram Trading Ltd Emner og form General cookery & recipes

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende