Molekylær gastronomi for alle (BOK)

Jozef Youssef

379,00 37900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2014 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Jozef Youssef Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202445478 Antall sider 240
Dimensjoner 20,8cm x 22,8cm x 2,3cm Vekt 936 gram
Oversetter Erik Røed Originalspråk Engelsk
Originaltittel Molecular cooking at home Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Matlaging ved hjelp av spesielle kjøkkenredskaper eller -utstyr, Mat og drikke, Kokebøker, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende