Mons og Mona lager smoothie (BOK)

Pål H. Christiansen, Morten N. Pedersen

157,00 15700 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Mons og Mona er godtesyke og de leter seg gjennom hele huset på jakt etter godteri. Det eneste de finner er en støvete rosin. Når de leter etter kjeks i det øverste skapet på kjøkkenet, faller de ned og river med seg frukt i fallet. Da kommer de på at de kan jo lage smoothie! Pappa hjelper dem med blenderen, og det blir en kjempegod smoothie til slutt. Bøkene om Mons og Mona er enkle, humoristiske fortellinger som passer for barn i barnehagealder. Bøkene er morsomme og lærerike. Mons og Mona er to søsken som går i samme barnehage. De er stort sett gode venner, men ikke alltid. De er nysgjerrige på mat, hvor maten kommer fra, hvordan den smaker og hvordan den lages. De har en hund, Boffen, som også er glad i mat og som ofte gjør sitt til at ting ikke blir helt som først planlagt. Bakerst i boka er det oppskrifter på smoothie som barn og voksne kan lage sammen. Forfatter Pål H. Christiansen har tidligere skrevet fire bøker om den rampete torsken Fjodor, og utgitt to Løveunge-bøker, i tillegg til bøker for voksne. Bøkene er illustrert av Morten M. Pedersen, som tidligere har skrevet og illustrert 12 bøker om Bo, og illustrert boken Sommeren med Fjodor.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Morten N. Pedersen, Pål H. Christiansen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202559786
Antall sider 29 Dimensjoner 17,4cm x 19,7cm x 1cm
Vekt 242 gram Nivå 3-6 år
Illustratør Morten N. Pedersen Emner og form Billedbøker med tekst, Fagbøker for barn og ungdom: matlaging og mat, Smoothier, Billedbøker, Skjønnlitteratur