Mørkets testament (BOK)

John Hart

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Mørkets testament er en frittstående oppfølger til den prisbelønte bestselgeren Det siste barnet. Boken er en hyllest til vennskap og en utforskning av den vonde arven etter slaveriet, brutal, spennende og velskrevet. Med denne boken, som i tid og sted spenner fra Afrika til Sørstatene før borgerkrigen og fra de harde 1930-årene til i dag, har Hart skrevet sitt mektigste og mørkeste verk. Det er gått ti år siden de dramatiske begivenhetene som endret Johnny Merrimons liv og rystet hjembyen hans. Han lever nå et halvvilt liv alene i villmarken, på den store eiendommen han arvet. Han kjenner hver kulp, hver åsside og hver lysning, hvert tråkk gjennom sumpen. Hans eneste forbindelse til det normale livet er hans gamle venn Jack. De er ikke lenger gutter, men tilknytningen er der - det de delte og det de mistet. Men Jack ser og sanser farer i sumpen. Han aner mørke hensikter og en grusom vilje. Johnny vil ikke snakke om det, men det finnes ting han vet, ting han kan gjøre. En dårligere venn ville kanskje ha sett slike evner som en gave, men Jack har selv opplevd det som beveger seg i sumpen, kulden og den ubeskrivelige angsten.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter John Hart
Forlag
Font
ISBN 9788281694187
Antall sider 523 Dimensjoner 14,6cm x 21,3cm x 3,8cm
Vekt 613 gram Oversetter Christian Rugstad
Originalspråk Engelsk Originaltittel The hush
Emner og form Thriller, Skjønnlitteratur som er oversatt, USA, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Forfatteren videreutvikler den karakteristiske bruken av Southern gothic-elementer i sitt mektigste verk så langt, et som plasserer ham i skjæringspunktet mellom William Faulkner og Stephen King.» Richmond Times-Dispatch «Hart er utrolig dyktig. Han er en mester til å holde på spenningen ... Miljøet og personene skildres på en fascinerende og medrivende måte.» Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad «USAs beste krimforfatter! Grøssende god - og så spennende at du nesten ikke får puste.» Liv Gade, Bokinspirator «Hart leverer nydelige naturskildringer.» Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet «Boka er drivende godt skrevet ... På grunn av forfatterens usedvanlige evne til å skildre, fanges leseren så sterkt av fortellingen at boka er vanskelig å legge vekk.» Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende