Inngår i
  • Pocketdealen - 5 for 399,-
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Mormor hilser og sier unnskyld (BOK)

Fredrik Backman

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
En normal roman om annerledes mennesker. Eller omvendt. Elsa er sju år og annerledes. Mormor er syttisju år og gal. Hun kjører bil uten sertifikat, og står på balkongen og skyter på ubudne gjester med paintballgevær. Men hun er også Elsas beste, og eneste, venn. Når mormor blir syk og dør, etterlater hun en bunke brev til Elsa, der hun ber naboene om unnskyldning for alt det gale hun har gjort.
Anmeldelser
«En ny og herlig leseopplevelse. Et viktig og alvorlig budskap. En ny triumf for Backman.» «Fantasifullt og drevent gjennomført fortelling om ei modig jente, om hva som skjer når ulike virkeligheter åpner seg, og om en mormor som er noe helt for seg selv.[...]En fantastisk historie.» «Slik blir dette en god bok, idet den tilbyr et levende eventyr med hele mennesker, som man ofte irriterer seg over, men som man likevel blir glad i.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2015 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Fredrik Backman Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202475598 Antall sider 412
Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 3cm Vekt 355 gram
Oversetter Einar Blomgren Originalspråk Svensk
Originaltittel Mormor hälsar och säger förlåt Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Besteforeldre, Outsidere, Naboskap, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i