Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom (BOK)

John Rørdam

424,00 42400 Veil. pris 499,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2009 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter John Rørdam Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203237157 Antall sider 192
Dimensjoner 25,5cm x 31,1cm x 2,4cm Vekt 1324 gram
Leverandør Forlagsentralen ANS Illustratør Pål Rødahl
Emner og form Matlaging: kaker, baking, glasur og kakepynting, Oppland, Bakerier, Bakverk, Kokebøker, Faglitteratur

Bla i boka