Mysteriet på Asthall (BOK)

Jessica Fellowes

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Klassisk krimserie med smak av Agatha Christie, Downton Abbey og mellomkrigstidens glamour. Året er 1919, og Louisa Cannon drømmer om å slippe unna fattigdommen i London, og ikke minst sin brutale og undertrykkende onkel. Redningen blir en jobb som barnepike hos familien Mitford på Asthall Manor i Oxfordshire. Aller mest knyttet blir hun til seksten år gamle Nancy Mitford - en oppvakt ung jente som elsker en god historie. Men da sykepleiersken Florence Nightingale Shore blir myrdet på et tog, finner Nancy og amatørdetektiven Louisa ut at i England etter den store krigen har alle noe å skjule ... Serien MITFORD-MORDENE er basert på virkelige, uløste forbrytelser, og på livene til de glamorøse Mitford-søstrene. Det er planlagt seks bøker i serien, og Mysteriet på Asthall er den første.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Jessica Fellowes
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205513211
Antall sider 429 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 2,9cm
Vekt 434 gram Oversetter Halvor Kristiansen
Originalspråk Engelsk Originaltittel The Mitford murders
Emner og form Kriminal: koselig krim, Historisk krim, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Romaner, Krim, Historisk litteratur, 1918-1939, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i