Nå er alt (BOK)

Amy Giles

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Sterk debutroman.Vær smartest. Vær best. Og vær usynlig når det trengs. Fasaden til familien McCauley er perfekt, men bak kulissene skjuler de en mørk hemmelighet. Hadley vet hvordan man overleverer i familien sin, men det viktigste er alltid å sørge for at faren holder seg unna lillesøsteren, Lila. Da hun i all hemmelighet begynner å date Charlie Simmons, endrer alt seg. Etter hvert som forholdet deres blir mer alvorlig, blir forholdene hjemme verre - anspentheten, usikkerheten og volden eskalerer. Før alt skal kulminere i en eksplosiv ulykke som vil forandre livene deres for alltid. Da Hadley ankommer sykehuset etter ulykken og prøver å ta sitt eget liv, vil alle - vennene, legene, etterforskerne - vite hvorfor. Bare Hadley vet hva som skjedde, og hun har ingen planer om å fortelle. Alt er nå er en sterk historie fortalt i alternerende DA og NÅ - kapitler. Amy Giles er en talentfull, ny stemme i amerikansk YA-litteratur, og historien om alt man er villig til å gjøre for å beskytte fortiden, nåtiden og framtiden, er rystende lesning.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Amy Giles
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205496712
Antall sider 383 Dimensjoner 13,9cm x 21,4cm x 2,7cm
Vekt 468 gram Nivå 12-16 år
Oversetter Fartein Døvle Jonassen Originalspråk Engelsk
Originaltittel Now is everything
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: familie, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: kjærlighet og vennskap, New York, Familie, Mishandling, Kjærlighet, Romaner, Skjønnlitteratur