Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Når alle klokker har stanset (BOK)

Ninni Schulman

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse
Når årets bygdeteater skal ha premiere forsvinner en av skuespillerne. Et par dager senere blir hun funnet druknet i Klarälven. Like etter blir en ung mann funnet skutt. Også han hadde en rolle i forestillingen om den legendariske urmakeren Johan Tilglöf. De uvanlig bestialske mordene ryster såvel Christer Berglund og Petra Wilander som journalist Magdalena Hansson. På en måte virker det som det er en sammenheng mellom mordene, men tilnærmingene er helt ulike. Jo lenger de kommer i etterforskingen, desto tydeligere blir det at de har med en sadistisk morder å gjøre, og som kommer til å slå til igjen. Spørsmålet er bare hvordan, hvor og når.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Ninni Schulman
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202660550
Antall sider 459 Dimensjoner 13,8cm x 21,1cm x 3,4cm
Vekt 550 gram Oversetter Kari Engen
Originalspråk Svensk Originaltittel När alla klockor stannar
Emner og form Kriminal: kvinnelige detektiver, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Mediamiljøer, Romaner, Krim, Skjønnlitteratur
Anmeldelser
«Hovedtema i boken er høyst aktuelt ... Ninni skriver godt, språket flyter lett, og hverdagslivet på landsbygda er troverdig skildret.» «Hun kjenner sitt lanskap og dets historie. Hun er engasjert i hvordan sosiale strukturer fungerer, hvordan mennesker påvirkes av det uvanlige ... Skildringen av samhold er troverdig. Man kommer inn under huden på menneskene, vi lider og gleder oss sammen med dem, de er så levende.» «Ninni Schulman gjør det igjen ... Schulman finner nye måter å overraske på. Boken er mørk på flere plan, og er vanskelig å legge fra seg. Jeg tror ikke jeg noensinne før har lest en bok like raskt. Kommer definitivt til å leses om igjen.» «Blant de mest spennende svenske krimromanene nå ... Det er intelligent, og spenningen er gjennomgående.» «Spørsmålet er ikke om När alla klockor stannat er den hittil beste boken i serien ... det hverdagslige og menneskelige som vi alle kan kjenne oss igjen i ... om fordommer, menneskeverd og retten til å være til ... När alla klockor stannat tilhører årets mange krimmursteiner med sine nærmere 500 sider, men samtidig føles ikke en eneste side overflødig når man leser. Så les!» Dagens ulike menneskesyn skildres presist av Schulman ... Ninni Schulmans sjette politiroman i Hagfors-serien, När alla klockor stannat, er spekket med nære, medfølende karakterportretter ... Så urovekkende troverdig!»

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende