Når du minst venter det (BOK)

Når du minst venter det (BOK)

Tor Åge Bringsværd

Slippes 25/04
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Hovedpersonen Pietro nevnes i Marco Polos testament. Utover det vet vi lite om ham. Nå forteller han sin historie. På 1300-tallet søker Pietro ly blant Ildfolket i persiske Yazd. Byen mellom de to ørkenene er ofte utsatt for inntog og angrep, men det er også et sted der det er mulig å finne venner og allierte. Selv om den ene vennen er uten tunge og den andre dekket med pels, er de begge lydhøre og forståelsesfulle. Dermed får Pietro anledning til å fortelle om et langt og spennende liv. Han kan berette om reisene med Marco Polo, om gatekamper i fremmede land, men også om Ublis, kvinnen han fortsatt drømmer om. Og om nødvendigheten av å ha en hund til venn. Når du minst venter det er et vakkert og mangefasettert eventyr av den typen bare Tor Åge Bringsværd er i stand til å skrive.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Tor Åge Bringsværd
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202622596
Antall sider 208 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 1,6cm
Vekt 213 gram Emner og form Historiske romaner, Perserriket, Reiser, Vennskap, Romaner, Historisk litteratur, 1300-tallet, Persia, Skjønnlitteratur