Inngår i

Når havet stilner - kriminalroman (BOK)

Jørn Lier Horst

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Et tåkete, folketomt Stavern, utenfor sesongen. En mann blir funnet bevisstløs på trappa til byens apotek. Han er skutt i magen, og det er tydelig at noen ville at han skulle bli oppdaget. Snart finner politiet forkullede beinrester på en branntomt i nærheten. Når så et oppsvulmet lik skylles inn på stranden, forstår William Wisting at han denne gangen har å gjøre med en kriminalsak av helt nye dimensjoner. «Knallbra fra Horst.» Terje Stemland, Aftenposten «En solid, ujålete og svært spennende politiroman.» Turid Larsen, Dagsavisen « ... en solid og skikkelig kriminalroman... hvor overraskelsene kommer tett som hagl, og hvor det faktisk skjer noe helt fram til siste side.» Kurt Hanssen, Dagbladet «En ny William Wisting-sak som foregår i et forrykende og drepende tempo inntil den tar av og eksploderer i spennende og intense avslutningskapitler.» Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis Jørn Lier Horsts hjemmeside Om Jørn Lier Horst på wikipedia Terje Stemland, Aftenposten «En solid, ujålete og svært spennende politiroman.»
Turid Larsen, Dagsavisen « ... en solid og skikkelig kriminalroman... hvor overraskelsene kommer tett som hagl, og hvor det faktisk skjer noe helt fram til siste side.»
Kurt Hanssen, Dagbladet «En ny William Wisting-sak som foregår i et forrykende og drepende tempo inntil den tar av og eksploderer i spennende og intense avslutningskapitler.»
Kjell Einar Øren, Haugesunds AvisJørn Lier Horsts hjemmesideOm Jørn Lier Horst på wikipedia]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2015 Forfatter Jørn Lier Horst
Serie William Wisting Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205486492 Antall sider 288
Dimensjoner 12,8cm x 20,5cm x 1,8cm Vekt 240 gram
Emner og form Kriminal: politi, Vestfold, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i