Inngår i kampanje

Nære fugler (BOK)

Mats Ottosson, Åsa Ottosson

Slippes 27/09
393,00 39300 Veil. pris 449,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
«Den fineste, mest fantastiske fuglebok jeg noensinne har sett!» Arne Dvergsdal, Dagbladet Kjøttmeisens pikking på vindusruten når det er tomt for mat på fuglebrettet. Svarttrostens sang en kveld i mai. Ingen andre dyr i den ville naturen vekker nysgjerrigheten vår og varmer hjertene våre på samme måte som fuglene. I «Nære fugler» møter vi dem slik vi aldri har møtt dem før. I et nyskapende fotoprosjekt har Roine Magnusson brukt kameraet til å fange hver enkelt fugls personlighet. Fotografiene ledsages av tekster der Mats og Åsa Ottosson bruker både biologi og poesi for å fange det magiske ved fuglenes liv. Det handler ikke om det opplagt storslåtte eller sjeldne, men om alt det som kommer til syne når vi rister av oss det velkjentes gråfilter. «Nære fugler» var nominert til den svenske Augustprisen i 2017.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Mats Ottosson, Åsa Ottosson
Forlag
Spartacus
ISBN 9788243012042
Antall sider 269 Dimensjoner 22,6cm x 24,3cm x 3,2cm
Vekt 1180 gram Oversetter Øyvind Lysebo Ekelund
Originalspråk Svensk Originaltittel Nära fåglar
Andre medvirkende Roine Magnusson Emner og form Zoologi: fugler (ornitologi), Nord-Europa, Skandinavia, Fugler, Norden, Faglitteratur

Anmeldelser

«Den fineste, mest fantastiske fuglebok jeg noensinne har sett!» Arne Dvergsdal, Dagbladet (terningkast 6)

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende