Inngår i

Nattmannen - kriminalroman (BOK)

Jørn Lier Horst

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Larvik, Vestfold, høstmorgen i tett tåke. Da tåka trekker seg tilbake: et kvinnehode på en stake midt på Larvik torg. Identiteten er ukjent, men hun er åpenbart ung. William Wisting står overfor det mest groteske drapet i sin karriere som politimann. Hele Norge er rystet, mediene krever rask oppklaring. Presset blir ikke mindre når et nytt lik blir funnet, dratt opp fra elvedypet ... Terningkast 5. «... en svært godt konstruert krim.» Morten Abrahamsen, VG «Tilhører kremen av norske kriminalforfattere.» Terje Stemland, Aftenposten «Nattmannen er Jørn Lier Horsts femte bok om politimannen William Wisting, og han har for lengst etablert seg som en solid krimsnekrer. Siden Horst selv er politietterforsker, har han et godt grep om det rent faglige, og han er en flink forteller som bygger opp intrigen på en utmerket måte. I tillegg leveres mange gode samfunnsanalyser underveis.» Kurt Hanssen, Dagbladet «Velskrevet, viktig og veldig spennende!» Liv Gade - bokinspirator - Norli Jørn Lier Horsts hjemmeside Om Jørn Lier Horst på wikipedia Morten Abrahamsen, VG «Tilhører kremen av norske kriminalforfattere.»
Terje Stemland, Aftenposten «Nattmannen er Jørn Lier Horsts femte bok om politimannen William Wisting, og han har for lengst etablert seg som en solid krimsnekrer. Siden Horst selv er politietterforsker, har han et godt grep om det rent faglige, og han er en flink forteller som bygger opp intrigen på en utmerket måte. I tillegg leveres mange gode samfunnsanalyser underveis.»
Kurt Hanssen, Dagbladet «Velskrevet, viktig og veldig spennende!»
Liv Gade - bokinspirator - NorliJørn Lier Horsts hjemmesideOm Jørn Lier Horst på wikipedia]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2015 Forfatter Jørn Lier Horst
Serie William Wisting Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205486478 Antall sider 303
Dimensjoner 12,8cm x 20,5cm x 1,9cm Vekt 244 gram
Emner og form Kriminal: politi, Larvik, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i